joi, 24 noiembrie 2011

Soluția de evadare pentru bărbați


Pe mine m-a amuzat la culme reclama asta și de aia am decis să o postez. Sunt sigură că cei de la Andes au scos mult profit după publicitatea asta. 
Îmi place foarte mult modul în care e prezentată iubita, ca o războinică a luminii, distrugătoarea fericirii din lume,  mai ales pe fundalul ala muzical. Nomal că nu ne convine să mergeți în bar cu băieții. Nu mai bine ne scoateți pe noi la o cină romantică, după care mergem la un hotel drăguț (nu de alta, da' ne-am plictisit de patul de acasă) și apoi facem sex până dimineața? Mergi la bere, nu pupi sex! Normal că bărbatul în momentul ăla se gândește că ori bere, ori iubită, tot la același final ajunge, dar cu altă protagonită în cadru. Am expus aici modul de gândire al unor femei și modul de acționare al unor bărbați din societatea modernă :)) 
Soluția acestei probleme: Andes Teletransporter, mașinărie revoluționară, care va schimba lumea și va cucerii toți bărbații. Te va scăpa de problemele din familie, în același timp îți va muta tot părul de pe corp pe cap, acoperindu-ți chelia și vei avea o creștere de salariu. Profită acum de Andes Teletransporter și ajungi într-o secundă din bar în orice loc vrei tu! Alegerea e a ta! 
Dacă o fi sau nu chestia asta reală și chiar a ajuns în unele baruri nu contează; oricum nu trăim în Argentina. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu