miercuri, 11 ianuarie 2012

Azi aripi, mâine coarne!

Am mai scris și până acum despre oameni care se schimbă mereu, de la o zi la alta, de la un sezon la altul. Sau probabil au mereu același caracter, dar afișează mai multe fețe. Oricum, sunt sigură că până acum ați dat peste cel puțin o persoană de genul ăsta. Și am ajuns la concluzia că acele persoane chiar au o problemă gravă (cel puțin una) pe care din păcate o afișează fără voia lor. 
Ăsta e, mai mult sau mai puțin, un mesaj pentru genul ăla de persoane care nu au ce face acasă și își strică viața lor și-a altora.
Tu, om normal, cu capul pe umeri, deștept, cu toată viața înainte și cu sprijin din partea tuturor, de ce dai ca prostul cu piciorul la tot? De ce alegi să îți distrugi viața într-un mod sigur, să intri în viața oamenilor cu care nu mai ai nici o treabă și să o strici și pe-aia, apoi să decazi cumplit în ochii celor din jur? 
Ai fost cândva un om care avea tot ce îi trebuia și țineai lângă tine o persoană căreia îi păsa foarte mult de tine și mergea până în pânzele albe ca să-ți fie bine. De ce i-ai dat cu piciorul, ai târât-o prin noroi, ai făcut-o cu ou și cu oțet, ai spurcat tot la ea și toate astea numai prin cele mai mari minciuni? De ce nu ai lăsat-o dup-aia în pace? L-ai distrus și apoi ce? Vrei să-ți mai bați în continuare joc de ea? Nu, nu, nu... Lasă, că acum are cine să-ți dea peste nas și să te învețe bunele maniere.
Ai fost un om bine văzut, cuminte și cu capul pe umeri. Atunci de ce oare acum te-ai stricat în halul ăsta? De ce naiba ești atât de dobitoc ca om încât să îți strici și reputația și corpul și mintea și tot....? De ce te-ai îndobitocit așa? 
Bun, ai ajuns cum ai ajuns, ultimul om, de care mulți de feresc și de care mulți o să profite într-un mod josnic. Atunci de ce încă mai încerci să strici și viețile altora? Crezi că tu vei fi mai presus? Crezi că tu vei arăta mai bine? Ce crezi că îți va aduce faptul că tu spui cele mai gogonate minciuni unor oameni care ori nu te cred și te consideră un om prost ori nu le pasă  chiar deloc ce brașoave zici tu acolo.
Da` lasă, că o să vină timpul în care ai să te deștepți. Atunci când va veni cineva la tine și îți va da o palmă de n-ai s-o uiți veci și pururi. La un moment dat cineva care te-a suportat atât cu toate copilăriile și tâmpeniile tale și efectiv s-a scârbit cu totul de tine, va pune piciorul în prag. Va veni la tine și-ți  va băga mințile în capul tău infect. Și-ai să înveți tu atunci bunele maniere, cum se vorbește frumos cu un om (nu să-l înjuri ca bou), cum să te porți cu el (nu să faci mai rău ca un copil dobitoc și îngâmfat). Ai să ajungi tu la momentul în care ai să te trezești cu nimic și ai să vrei să dai timpul înapoi. Sorry, but a junky whore will remain a junky whore all her life! Și atunci să vezi ce bine se vor simți cei care acum vor să te vadă murind în cel mai groaznic mod!
Până atunci, numai bine în a-ți construi frumos în continuare imaginea de curvă drogată care îți șade așa de bine și îți place așaaaa mult!

2 comentarii: