miercuri, 4 ianuarie 2012

E de nașpa! (Relationships suck)

Nop, n-am să vorbesc de viața mea amoroasă/siropoasă/dulce ca mierea etc. Și nici de vreo relație anume, că nu-mi place să critic lumea sau să vorbesc despre problemele altora. I don't fucking care că tu vrei să știi de Catrina și de ce s-a certat ea cu Ișvan!  
So... Nu știu ce să mai cred despre relațiile în care: 
La început totul e numai lapte și miere! [yummy :x] Și o țin oamenii așa vreun an, sau mai mult. Se iubesc, se adoră, se venerează, the entire fucking world envies them! Lucky bastards! Țucuraș, fluturaș... Îți fac planuri de nuntă/luna de miere, câți copii or să aibă, ce nume vor avea, ce culoare, câți ochi și ce IQ. Bun! Și după ce au pus toate planurile la punct și e sigur, sigur, bătut în cuie de oțel că așa o să fie, se duce totul dracu... Și situația devine cam tristache așa... și pentru ăi din jurul lor care erau invitați la nuntă/botez. Valul dragostei s-a duc cu Domnul, mreaja dintre porumbei și-a luat zborul (nu înainte de a lăsa un mare căcăcel cu fundiță ) și ceața iubirii s-a dus, apar probleme de-alea huuge, de zici că vine apocalipsa, sfârșitul lumii și cei doi nu mai văd vreun rost în a trăi. Ta na na na! Acum să te ții bine, că aici intervine suportul moral oferit de cei mai buni prieteni. Ei sunt responsabili cu aducerea unui film trist și a multe, multe pachete de șervețele (pentru fete) sau ă... dăi încolo, că băieții n-au nevoie de umere pe care să plângă (păi nu așa se bat ei cu pumnu în piept, că ei nu plâng never ever???). Și se trage concluzia: tătă dragostea, iubirea, amoru nebun dintre ăi doi zmei se transformă-n... în ce naiba se transformă, că dispare cu totu'. Se duce... Zvvrrrrr!!! zboară puiule, zboarăăăă! Apar defectele, chestiile care te supără/enervează. Ce înainte era cel mai scumpic, cea mai adorabilă chestie din lumea asta, devine subit cel mai enervant defect. Găsești ceartă până și în cea mai mică furnică de pe jos care merge liniștită-n treaba ei. Râca e înfloritoare... Mai au puțin și se iau la alergat cu toporu'. Mna.... 
Ce naiba să mai înțelegi din relații când vezi în fiecare zi cum 10 oameni se combină și 10 cupluri se destramă (cam atâtea văd eu zilnic pe Facebook). Și faza cea mai fucking weird e că nici juma de oră nu trece și se împacă. Da' în jumătatea aia de oră de agonie apar pe Fb comentarii gen „Nu, acum e pe bune. Ne-am certat și nu ne mai împăcăm never ever!” Hihi!

5 comentarii:

  1. oops:D ai dreapatate::))Adina

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articol, dar cine suntem noi sa ne punem in calea dragostei cu nabadai? Apropo, destul de deranjant backgroundul in timpul citirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ba Deni,ai dreptate.Da-le naiba de iubiri :)) Si cum zice si Ancutza,e cam colorat.

    RăspundețiȘtergere
  4. e pct de vedere a unei fete :)
    il respect

    RăspundețiȘtergere