miercuri, 14 decembrie 2011

Nu ne sărutăm până în ziua nunții!

Cu riscul de a repeta anumite părți dintr-un articol anterior de pe blogul lui Amon, totuși trebuie să scriu chestia asta! Azi am dat din întâmplare peste acest filmuleț:
Minunat, nu credeți? :)) Bine, înțeleg partea cu „Vreau să fiu virgină până în noaptea nunții”. Dar faza cu sărutul e chiar exagerată! Sau poate sunt numai eu cu licurici pe creier și gândesc așa, însă nu mi se pare normal ca nici măcar să nu te săruți cu un om decât după ce te căsătorești cu el. Mai era un filmuleț pe Youtube, puțin mai lung, tot despre cei doi, unde tipul spunea că la cei 31 de ani ai lui nu a sărutat niciodată o fată. Serios?? Where have you been all your life, mister?
Aștept părerea voastră sinceră!

2 comentarii:

  1. ce tare sa saruta aia:)))) s-au sincronizat perfect!=))))))))) normal ca nu e normal sa nu te saruti cu iubitu/iubita! decat daca o fata sta cu un bosorog libidinos pt bani sau daca perioada de proba de dinaintea casatoriei este foarte scurta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred faza cu sarutul. macar de curiozitate si tot incercau, totusi! :))) dar cu virginitatea pana la casatorie e super tare, dar sa te casatoresti pe la 22 de ani.

    RăspundețiȘtergere